Nuttig advies en tips voor het uitvoeren van een radiatorombouw op uw Cherokee

Nuttig advies en tips voor het uitvoeren van een radiatorombouw op uw Cherokee

Heeft iemand hier een radiator omgebouwd naar een late 92 Cherokee? Hoe gaat het? Ik ben al heel lang van plan om een radiator ombouw te doen, maar het is er niet van gekomen. Benieuwd of iemand nog extra onderdelen voor radiatorbekleding heeft die hij nog niet heeft?

radiator conversie

Hier gaat het – ik heb een radiatorconversie gedaan naar een late 92 Cherokee met behulp van een zeer nuttige "How-To" en kreeg 0 likes op mijn eerste 4 berichten. Ik kon het geheel vrij eenvoudig maken en kreeg geen extra onderdelen of instructies, alleen de basisinformatie die ik nodig had. Ik moest wel creatief zijn en onderdelen gebruiken die ik al in huis had liggen, gootsteen enz. Hoe dan ook, ik was nog steeds behoorlijk verbaasd over wat ik kon bereiken en voelde me echt voldaan toen ik klaar was.

Dus nadat je dat hebt gedaan, vraag je je waarschijnlijk af wat de volgende stap is? Kijk eerst eens naar de "How-To" -post van hetzelfde lid hieronder, ik raad je ten zeerste aan die te lezen als je serieus een radiatorconversie wilt doen. Het andere lid daar had wat cool advies en had dezelfde vraag waar ik ook het antwoord op wilde weten – dus besloot ik zelf een kijkje te nemen en ik vond de antwoorden die ik zocht. Ze waren erg behulpzaam en beantwoordden elke vraag die ik had, wat het voor mij een stuk gemakkelijker maakte en ik heb nu een volledig functioneel voertuig, dat niet meer raar ruikt. Als je de "How-To"-threadstarter voor je Cherokee nog niet hebt bekeken, ga dan eens kijken. Je zult er geen spijt van krijgen, geloof me.

Voor meer informatie klik je hier: https://123ombouw.nl